Ixhtihadi - Ibën Tejmijje Vergrößern

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

AL-Nun10270

Neuer Artikel

Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur Shtëpia Botuese "NuN

Mehr Infos

4 Artikel

4,21 €

Mehr Infos

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje 


Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur

Autor: Ibën Tejmijje

Përktheu: Nehat Ismaili

Shtëpia Botuese "NuN"

Biblioteka Kolosët"

Edicioni Fikh"

Nr: 76

Botim i parë: Dhjetor, 2005

Kryeredaktor i bibliotekës: Fatmir Zaimi

Redaktor: Metush Memedi

Redaktor i edicionit: Talha Kurtishi

Botues: Ramadan Ramadani

ISBN 9989-742-59-6

Katalogizimi për këtë publikim mund të gjendet në bibliotekat kombëtare dhe universitare në Shkup, Prishtinë dhe Tiranë.


Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur Shtëpia Botuese "NuN