AUDIOLIBRI "I këtill ishte Muhammedi alejhi selam" Autor Bekir Halimi. Vergrößern

AUDIOLIBRI "I këtill ishte Muhammedi alejhi selam" Autor Bekir Halimi.

AL-Nu120365

Neuer Artikel

Nicht mehr lieferbar

0,00 €

Mehr Infos

Ju paraqesim projketin e radhës të audiolibrit 

"I këtill ishte Muhammedi alejhi selam" Autor: Bekir Halimi.

Deri më tani janë kopjuar 5000 CD dhe janë shpërndarë falas në shumë Xhamia të Gjermanis dhe në

vende tjera. 

Për ata të cilët dëshirojn të kontribojnë në finacimin e projekteve të rradhës, mund të paraqiten në

numrin e mobilit në: 0049 176 48 37 31 88 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

AUDIOLIBRI "I këtill ishte Muhammedi alejhi selam" Autor Bekir Halimi.

AUDIOLIBRI "I këtill ishte Muhammedi alejhi selam" Autor Bekir Halimi.