CRITERIA BOX + ABONIM per nje vitë

AL-Cri4510

Neuer Artikel

CRITERIA BOX

 

nga 94,- Euro zbritje në 85,00 

85,- Euro + 144,00 = 229,00 Euro 

Mehr Infos

12 Artikel

192,44 €

Mehr Infos

CRITERIA BOX

PLATFORMA TELEVIZIVE PËR FAMILJEN MUSLIMANE

Criteria Network paraqet një buqetë kanalesh krejtësisht islamike në gjuhën shqipe.

Në kanalin EDU.

Çdo javë mësime të reja nga lëndët e ndryshme shkencore të filmuara enkas për ju.

Mësimet shkollore nga klasa 1. deri 12. sipas planprogramit mësimor të Ministrisë së Arsimit.

TË GJITHA KANALET ISLAME NË NJE VEND

LIGJËRATAT E HOXHALLARËVE SHQIPTARË

SHKOLLA FILLORE SHQIP ME VIDEO

TV

 

    Radio

1 NJË

2 DY

3 KUR’AN     

4 HADITH

5 PEACE TV    

6 RTV 1            

7 MEKA LIVE  

8 MEDINA LIVE 

9 SHKOLLOR

10 ILAHI    

11 PEACE TV English                      

12 SEMSEM

13 PEACE TV ENGLISH

14 TELEVIZIJA 5

15 HUDA

1 RADIO PENDIMI

2 RADIO 1

3 RADIO UDHËZIMI

4 RADIO AHIRETI

5 RADIO DËSHMIA         

 
 

Do të ofrohen programe për edukimin e fëmijëve dhe familjeve, trajtime dhe këshilla të bazuara në Kur’an dhe Sunet, si dhe transmetime të drejtpërdrejta nga qytetet e bekuara, Meka dhe Medina.

 

Criteria network përmban 15 kanale televizive, 5 radio kanale, si dhe mijëra ligjerata nga hoxhallarët më eminent të trevave shqipfolëse.

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

CRITERIA BOX + ABONIM per nje vitë

CRITERIA BOX + ABONIM per nje vitë

CRITERIA BOX

 

nga 94,- Euro zbritje në 85,00 

85,- Euro + 144,00 = 229,00 Euro