ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë) Vergrößern

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

AL-Aii70018

Neuer Artikel

Çfarë ndodhi pas Profetit a.s. Pse u caktua Ebu Bekri r.a. si Halifi i parë? Reformat e Umer Ibn Hatabit r.a.. Pse e vranë Othman Ibn Afanin r.a.? Lufta e Devesë dhe e Sifinit. Çfarë janë Havarixhët? Çfarë janë shiitët? Kush e vrau në të vërtetë Husejnin

Mehr Infos

Nicht mehr lieferbar

11,21 €

Mehr Infos

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë) 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

Çfarë ndodhi pas Profetit a.s. Pse u caktua Ebu Bekri r.a. si Halifi i parë? Reformat e Umer Ibn Hatabit r.a.. Pse e vranë Othman Ibn Afanin r.a.? Lufta e Devesë dhe e Sifinit. Çfarë janë Havarixhët? Çfarë janë shiitët? Kush e vrau në të vërtetë Husejnin