Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440 Vergrößern

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440

AL-SHI170041

Neuer Artikel

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440 

DIN A1 84x59,4 cm  
DIN A3 42x29,7 cm

Mehr Infos

Nicht mehr lieferbar

0,00 €

Mehr Infos

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440 

 

Jahreplaner 2018 - 1439/1440 

 

Në këtë kalendarë janë të shënuar muajt sipas hixhërit dhe muajt gregorian kurse janë selektuar vetëm festat islame, kështu që ky kalendar mund të përdorët për gjithë botën

Ju e keni mundësin që ta porositëni ose edhe ta zbritni këtu:

A3  Download Kalendari Hixher 2018/1439-1440.pdf

A1 Download Kalendarin Hixher 2018/1439-1440.pdf

Faqe

1

Për vitin

2018 - 1439/1440

Boton

SHOPISLAM, Schwäbisch Gmünd

Formati

DIN A1 84x59,4 cm  
DIN A3 42x29,7 cm

Esselamu alaikum ue rahmetullahi ue barakatuhu,

inshallah jeni mirë dhe shëndosh.

Ju prezentojm kalendarin e vitit 2018 / 1439-1440 Hixhër
që të keni mundësin ti bëni planet/pushimet e juaja për vitin 2018 / 1439-1440

Të gjitha festat/pushimet/aktivitet në një vend.

Ndoshta qysh moti e keni kërkuar. Tani e keni të gatshëm.

Janë dy kalendarë me një, Hixhër dhe gregorian.

Janë të shënuara festat islame (ramazani, Bajrami, ditët e bardha, 10 ditëtë e Dhul-Hixhes, Itikafi, Ashura ), festat kombëtare të Kosovës dhe Shqipëris,
si dhe pushimet shkollore për landin e Baden Württembergut, në mënyrë që sa më të mirë dhe të saktë ti planifikoni agjërimin e ramazanit, pushimet tuaja, pushimet në vendlindje, etj.

Si dhe shënime dhe sqarime të detaluara.

Për ata të cilët dëshiojn që kalendarin ta shtypin është në dy formate:
DIN A1 84x59,4 cm Planifikuesi vjetor - Jahresplannern einseitig
DIN A3 42x29,7 cm Planifikuesi vjetor - Jahresplanner einseitig


Është në formatin PDF. E zbritni dhe e dërgoni në Copysho për ta shtypur.

Mund ta shypni në çdo Copyshop në qytetin tuaj.

Alaikum selam ue rahmetullahi ue barakatuhu,

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440

Kalendari i vitit 2018 - 1439/1440 

DIN A1 84x59,4 cm  
DIN A3 42x29,7 cm