Thesari i urtësive të përjetëshme Vergrößern

Thesari i urtësive të përjetëshme

AL-Si13232

Neuer Artikel

Ky libër nuk duhet të mungojë nga bibliotekat tona dhe këshillat e tij nuk duhet të jenë larg veprave tona.

Mehr Infos

Nicht mehr lieferbar

21,50 €

Mehr Infos

Autori:

Ibn Kajjim el Xheuzije 

Titulli i librit:

Thesari i urtësive të përjetshme 

Titulli në origijinal:

A Collection of Wise Sayings 

Përktheu:

Hanife Alija- Dauti 

Boton:

Ensar 

Faqe:

343

 Ky libër na prezanton me botëkuptimin që ka pasur ky dijetar i madh, rreth çështjeve të ekzistencës, jetës, vdekjes, ringjalljes, tubimit para Allahut të madhëruar, llogaria, dhe ajo që është më e rëndësishmja zemra dhe sëmundjet që e godasin atë.

Në këtë libër autori na i shpalos këto të vërteta në mënyrë të mirë argumentuar dhe që i sjell si këshilla vëllazërore për lexuesit e tij. Leximi i këtij libri, të ngre në lartësinë në të cilën duhet të jetë besimtari dhe ta bën të qartë disnivelin në të cilin ndodhemi në krahasim me atë që duhet të jetë.

 

Ky libër nuk duhet të mungojë nga bibliotekat tona dhe këshillat e tij nuk duhet të jenë larg veprave tona. 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Thesari i urtësive të përjetëshme

Thesari i urtësive të përjetëshme

Ky libër nuk duhet të mungojë nga bibliotekat tona dhe këshillat e tij nuk duhet të jenë larg veprave tona.