Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit Vergrößern

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Al-Fon10009

Neuer Artikel

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë

Mehr Infos

Nicht mehr lieferbar

0,00 €

Mehr Infos

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë.
Shumica e tyre janë përplot me shpjegime teorike, me supozime të mjegulluara dhe me parashikime të dyshimta.
Në vërshtrim të parë edhe ky libër nuk është diçka tjetër, por në bazë të temës që e shtjellon është i pakrahasuar me librat tjerë.

Autor: Doc. Dr. Shefik Kurdiq

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë