Reduzierter Preis! Mbulesa e gruas muslimane sipas Kuranit dhe Sunnetit Vergrößern

Mbulesa e gruas muslimane sipas Kuranit dhe Sunnetit

AL-Nun4522

Neuer Artikel

Autor: Muhammed Nasiruddin Albani

Mehr Infos

2 Artikel

Achtung: Letzte verfügbare Teile!

1,99 € inkl. MwSt.

-1,01 €

3,00 € inkl. MwSt.

Mehr Infos

M B U L E S A

Autor

Muhammed Nasiruddin Albani

Përktheu

Llukman Neziri

Redaktor

Muharrem Ismaili

Botues

Bekir Halimi

Faqe

55

Boton

Shtëpia botuese "NuN",  2011

 

Nasiruddin Albani

M B U L E S A

(version i shkurtuar)

 

Përmbajtja:

Hyrje................................................................................... 3

KUSHTET E MBULESËS................................................ 7

I- Të mbulojë tërë trupit, përpos asaj që është përjashtuar.. 7

ÇKA ËSHTË MBULESA (XHILBABI)?...................... 13

II- Që të mos jetë zbukurim në vete.................................. 16

III- Të jetë e dendur e jo e hollë (tejdukshme)................. 19

IV- Të jetë e gjerë, që të mos cilëson trupin e saj. 21

V - Të mos jetë e parfumosur me aromatikë..................... 24

VI - Të mos u përngjajë rrobave të burrave....................... 27

VII - Të mos u përngjajë rrobave të mosbesimtarëve.......... 33

Nga mospërngjasimi në namaz.......................................... 39

Mospërngjasimi në agjërim................................................ 46

Mospërngjasimi në haxh.................................................... 48

Mospërngjasimi gjatë therjes së kafshëve......................... 48

Mospërngjasimi në ushqime.............................................. 49

Mospërngjasimi në veshje dhe zbukurime......................... 49

Mospërngjasimi në moral dhe tradita................................ 51

Mospërngjasimi në gjëra të ndryshme............................... 52

VIII - Të mos jetë libas shuhre...................................... 54

Përmbajtja:........................................................................ 56

 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Mbulesa e gruas muslimane sipas Kuranit dhe Sunnetit

Mbulesa e gruas muslimane sipas Kuranit dhe Sunnetit

Autor: Muhammed Nasiruddin Albani