Libri mbi zullumqarët Vergrößern

Libri mbi zullumqarët

AL-Or4600

Neuer Artikel

"Pra, vështro se çfarë isthe përfundimi i dredhisë së tyre. Në të vërtetë. Ne zhdukëm të gjithë ata dhe popullin e tyre. E këto janë shëpitë e tyre të mbetura shkretë për shkak të mizorisë së tyre. E nuk ka dyshim se në kët (rrënim) për një pupull që ...

Mehr Infos

2 Artikel

Achtung: Letzte verfügbare Teile!

7,48 €

Mehr Infos

Libri mbi zullumqarët

Titulli

Libri mbi zullumqarët

Autori

Sa'd Jusuf Mahmud ebu Aziz

Përktheu nga boshnjakishtja

Muhamed Bajrami

Lekturoi

Besnik Hamiti

Boton

Shtëpia Botuese "Orient"

Faqe

249

Viti i Botimit

Shkup, 2005

 

"Pra, vështro se çfarë isthe përfundimi i dredhisë së tyre. Në të vërtetë. Ne zhdukëm të gjithë ata dhe popullin e tyre. E këto janë shëpitë e tyre të mbetura shkretë për shkak të mizorisë së tyre. E nuk ka dyshim se në kët (rrënim) për një pupull që kupton ka argument."

(En-Neml: 51,52)

 

PËRMBAJTJA:

·        Iblisi - prijësi i të dshtuarve,

·        Kabili - mbytesi i parë në historin e njerëzimit

·        Djali i padëgjueshëm - Kenan Ibn Nuhi

·        Populli i Adit

·        Populli i Themudit

·        Nimrud Ibn Kenan

·        Shkatërrimi i popullit të Lutit

·        Shkatërrimi i popullit të Medjenit

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Libri mbi zullumqarët

Libri mbi zullumqarët

"Pra, vështro se çfarë isthe përfundimi i dredhisë së tyre. Në të vërtetë. Ne zhdukëm të gjithë ata dhe popullin e tyre. E këto janë shëpitë e tyre të mbetura shkretë për shkak të mizorisë së tyre. E nuk ka dyshim se në kët (rrënim) për një pupull që ...