Tefsiri i Ibën Kethirit 7 Vergrößern

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Al-Fon10006

Neuer Artikel

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

Mehr Infos

2 Artikel

Achtung: Letzte verfügbare Teile!

28,97 €

Mehr Infos

Imam Ibn Kajjimi, dijetarë i dalluar, I njohur me thellimin e tij nö horizontete e göra tö shkencave islame, me shkoqitjen dhe eksopozimin e argumenteve, me njohjen e gjithmbrarschme të Sunnetit dhe Kuranit dhe orientimin në ate që njerëzit kanë njevojë


Titulli: Tefsiri i Ibn Kethirit pjesa e shtatë 
Autor: Imam Ismail ibn Omer ibn Kethir 
Përktheu: Mr. Bashkim Aliu 
Redaktorë profesionalë: Mr. Mahir Hasani, Mr. Ajni Sinani 
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi 
Korrektor: Nuridin Ahmeti 
Formati: B5 
Faqe: 607 


Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

 

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine