URTËSIA E SPROVËS View larger

URTËSIA E SPROVËS

AL-De110020

New product

Autor: Ibn Kajjim el-Xhevzije

More details

3 Items

6,07 €

More info

URTËSIA E SPROVËS


Autor: Ibn Kajjim el-Xhevzije

 

Për botuesin: Fuad Vila

Përktheu në gjuhën shqipe: Behxhet Jashari

Redaktor fetar: Ali Shaban Tanusha

Redaktor gjuhësor: Agim Avdiu

Kopertina: Dorlir Kraja

Realizimi kompjuterik: Besnik Hamiti

Boton: "Dëshmia"


Përmbajtja:


 1. Fjala e recensuesit 15

 2. Ky libër 15

 3. HYRJE 19

 4. ATA TË CILËT MERITOJNË FAT TË

 5. PLOTË 21

 6. SHKAQET E DYSHIMEVE TË PABAZA .... 29

 7. NJERIU NDËRMJET KËSAJ BOTE DHE

 8. BOTËS SË ARDHSHME 31

 9. Dy mos kuptime të mëdha 33

 10. TË MOSKUPTUARIT E DOMETHËNIES

 11. SË FESË 37

 12. TË MOSKUPTUARIT E DOMETHËNIES

 13. SË FATIT 47

 14. PARIMET PRAKTIKE UNIVERSALE 61

 15. AJO QË E GODET BESIMTARIN

 16. ËSHTË MË PAK SE AJO QË E GODET

 17. JOBESIMTARIN 61

 18. BESIMTARI ËSHTËI KËNAQUR ME

 19. ATËQËEGODET 62

 20. PËRFUNDIM I MIRË PËR ATA QË

 21. JANË TË DEVOTSHËM 63

 22. SPROVA NGA ANA EMËTË

 23. DASHURIT 64

 24. POSHTËRSIA E GABIMIT ËSHTË MË

 25. E RËNDË SE SPROVA E BESIMIT 65

 26. SPROVA PËR SHKAK TË SUKSESIT

 27. TËPLOTË 66

 28. SPROVA ËSHTË E DOMODOSHME 68

 29. URTËSIA E SPROVËS 69

 30. SPROVA PËR SHKAK TË SUKSESIT TË PLOTË 66

 31. SPROVA ËSHTË E DOMODOSHME 68

 32. URTËSIA E SPROVËS 69

 33. VDEKJA DHE JETA EKZISTOJNË PËR SHKAK TË SPROVËS NDAJ NJERËZVE 74

 34. NJERIU MEDOEMOS TË JETOJË NË BASHKËSI, POR SI? 78

 35. ARENA E SPROVAVE 80

 36. SHTOJCA 85

 37. NJË SPROVË NGA JETA E MUHAMMEDIT ALEJHISSELAM: SHPIFJA NDAJ AISHES R. A 


Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

URTËSIA E SPROVËS

URTËSIA E SPROVËS

Autor: Ibn Kajjim el-Xhevzije