Agjërimi dhe Haxhi Agrandir l'image

Agjërimi dhe Haxhi

AL-Nek40009

Nouveau produit

SERI FETVASH PËR FEMRËN MUSLIMANE Nga dijetarët e nderuar: SHEJHUL ISLAM IBN TEJMIJE MUHAMED IBN IBRAHIM ABDURRAHMAN es-SEADIJ ABDULLAH IBN HUMEJD ABDULAZIZ BIN BAZ MUHAMED IBN UTHEJMIN ABDULLAH IBN XHIBRIN SALIH IBN FEUZAN

Plus de détails

12 Produits

3,27 €

En savoir plus

AGJËRIMI DHE HAXHI

SERI FETVASH PËR FEMRËN MUSLIMANE

Nga dijetarët e nderuar:

  • SHEJHUL ISLAM IBN TEJMIJE
  • MUHAMED IBN IBRAHIM
  • ABDURRAHMAN es-SEADIJ
  • ABDULLAH IBN HUMEJD
  • ABDULAZIZ BIN BAZ
  • MUHAMED IBN UTHEJMIN
  • ABDULLAH IBN XHIBRIN
  • SALIH IBN FEUZAN

 

 

Përmbledhja dhe renditja:

EBU MALIK MUHAMED IBN HAMID IBN ABDUL UEHAB

 

AGJËRIMI DHEHAXHI

Grup autorësh

Përktheu: Arian Ahmesula

Redaktor: llir Haxhiaj

Redaktor fetar: Ahmed Kalaja

Ballina: Gentian Asllani

Faqosja: KlentiTare

Përgatiti për botim: Fabian Shaba

Boton: Shtëpia Botuese Nektari esxh,

Tetor 2004, Tiranë

Faqe: 67

 

PËRMBAJTJA

Parathënie

AGJËRIMI

Gruaja me menstruacione dhe agjërimi   9

Sëmundja dhe agjërimi 15

Shlyerja (plotësimi i agjërimit)   18

Çështje të ndryshme mbi agjërimin)       24

HAXHI

Udhëtimi i femrës për të kryer haxhin pa pasur shoqërues legjitim       35

Gruaja me menstruacione apo lehonë dhe haxhi.

Çështje të ndryshme mbi haxhin 59

 

Avis

Aucun avis n'a été publié pour le moment.

Donnez votre avis

Agjërimi dhe Haxhi

Agjërimi dhe Haxhi

SERI FETVASH PËR FEMRËN MUSLIMANE Nga dijetarët e nderuar: SHEJHUL ISLAM IBN TEJMIJE MUHAMED IBN IBRAHIM ABDURRAHMAN es-SEADIJ ABDULLAH IBN HUMEJD ABDULAZIZ BIN BAZ MUHAMED IBN UTHEJMIN ABDULLAH IBN XHIBRIN SALIH IBN FEUZAN