Tefsiri i Ibën Kethirit 7 Daha büyük görüntüle

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Al-Fon10006

Yeni ürün

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

Daha fazla bilgi

2 Öğeler

Dikkat: Stoktaki son ürünler!

28,97 €

Daha fazla bilgi

Imam Ibn Kajjimi, dijetarë i dalluar, I njohur me thellimin e tij nö horizontete e göra tö shkencave islame, me shkoqitjen dhe eksopozimin e argumenteve, me njohjen e gjithmbrarschme të Sunnetit dhe Kuranit dhe orientimin në ate që njerëzit kanë njevojë


Titulli: Tefsiri i Ibn Kethirit pjesa e shtatë 
Autor: Imam Ismail ibn Omer ibn Kethir 
Përktheu: Mr. Bashkim Aliu 
Redaktorë profesionalë: Mr. Mahir Hasani, Mr. Ajni Sinani 
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi 
Korrektor: Nuridin Ahmeti 
Formati: B5 
Faqe: 607 


Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

 

Değerlendirmeler

Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.

Bir değerlendirme yazın

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine