Tefsiri i Ibën Kethirit 7 عرض أكبر

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Al-Fon10006

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

مزيد من التفاصيل

2 عناصر

تحذير : آخر عناصر في المخزن

28.97 €

مزيد من المعلومات

Imam Ibn Kajjimi, dijetarë i dalluar, I njohur me thellimin e tij nö horizontete e göra tö shkencave islame, me shkoqitjen dhe eksopozimin e argumenteve, me njohjen e gjithmbrarschme të Sunnetit dhe Kuranit dhe orientimin në ate që njerëzit kanë njevojë


Titulli: Tefsiri i Ibn Kethirit pjesa e shtatë 
Autor: Imam Ismail ibn Omer ibn Kethir 
Përktheu: Mr. Bashkim Aliu 
Redaktorë profesionalë: Mr. Mahir Hasani, Mr. Ajni Sinani 
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi 
Korrektor: Nuridin Ahmeti 
Formati: B5 
Faqe: 607 


Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Tefsiri i Ibën Kethirit 7

Janë përfshirë suret vijuese: nga Fussilet deri Mumtehine