Ixhtihadi - Ibën Tejmijje View larger

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

AL-Nun10270

New product

Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur Shtëpia Botuese "NuN

More details

This product is no longer in stock

4,21 €

More info

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje 


Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur

Autor: Ibën Tejmijje

Përktheu: Nehat Ismaili

Shtëpia Botuese "NuN"

Biblioteka Kolosët"

Edicioni Fikh"

Nr: 76

Botim i parë: Dhjetor, 2005

Kryeredaktor i bibliotekës: Fatmir Zaimi

Redaktor: Metush Memedi

Redaktor i edicionit: Talha Kurtishi

Botues: Ramadan Ramadani

ISBN 9989-742-59-6

Katalogizimi për këtë publikim mund të gjendet në bibliotekat kombëtare dhe universitare në Shkup, Prishtinë dhe Tiranë.


Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

Ixhtihadi - Ibën Tejmijje

Titulli i plotë: Ngritja e qortimit nga Imamët e ditur Shtëpia Botuese "NuN