Dialogje  besimi View larger

Dialogje besimi

AL-Fu10040

New product

Autor: Xhasim MUTAVA

More details

8 Items

5,14 €

More info

 

Dialogje

besimi

 

XHASIM MUTAVA

Furkan ISM
2012Autor:
Xhasim MUTAVA

Përktheu nga arabishtja:
Elmaz FIDA

Lektor:
Eglantin KURTI

Korrektor:
Agim ABAZ1

Përgatitja kompjuterike dhe kopertina:
Jusuf SALIU

Botues: Furkan

Faqe: 107Përmbajtja:

HYRJE 7

DIALOG ME DYNJANË 10

DIALOG ME SIXHADEN 16

DIALOG ME DINARIN 20

DIALOG ME SHKUJDESJEN 26

DIALOG ME HIJEN 33

DIALOG ME TË KEQEN 39

DIALOG ME PREOKUPIMIN 46

DIALOG ME MURIN 53

DIALOG ME ÇASTIN 59

DIALOG ME VENDOSMERINË 61

DIALOG ME FJALËN 71

DIALOG NE FITNEN 78

DIALOG ME KALANE 86

DIALOG ME LULEN 92

DIALOG ME RENË 102

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dialogje  besimi

Dialogje besimi

Autor: Xhasim MUTAVA