ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë) View larger

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

AL-Aii70018

New product

Çfarë ndodhi pas Profetit a.s. Pse u caktua Ebu Bekri r.a. si Halifi i parë? Reformat e Umer Ibn Hatabit r.a.. Pse e vranë Othman Ibn Afanin r.a.? Lufta e Devesë dhe e Sifinit. Çfarë janë Havarixhët? Çfarë janë shiitët? Kush e vrau në të vërtetë Husejnin

More details

This product is no longer in stock

11,21 €

More info

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë) 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

ISLAMI në kohë trazirash (Studim historik dhe analizë)

Çfarë ndodhi pas Profetit a.s. Pse u caktua Ebu Bekri r.a. si Halifi i parë? Reformat e Umer Ibn Hatabit r.a.. Pse e vranë Othman Ibn Afanin r.a.? Lufta e Devesë dhe e Sifinit. Çfarë janë Havarixhët? Çfarë janë shiitët? Kush e vrau në të vërtetë Husejnin