Qeverisja islame View larger

Qeverisja islame

AL-Nun4510

New product

Angazhimi me të drejtit (të dobishmit) Angazhimi i të favorshmit dhe më të favorshmit Te njerëzit shumë pak hasen si të unifikuar besnikëria dhe fuqia

More details

This product is no longer in stock

7,01 €

More info


QEVERISJA ISLAME Në përmirësimin e punëve të sunduesti dhe të të sunduaritAutor

Ibën Tejmijje

Përktheu nga arabishtja

Nehat Islamili

Redaktor

Shpend Zeneli

Botues

Sedat Shabani

Faqe

193

Boton

Shtëpia botuese "NuN",  2008

Ibën Tejmijje

QEVERISJA ISLAME

Në përmirësimin e punëve të sunduesti dhe të të sunduarit


Përmbajtja:

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Angazhimi me të drejtit (të dobishmit)

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Angazhimi i të favorshmit dhe më të favorshmit

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Te njerëzit shumë pak hasen si të unifikuar besnikëria dhe fuqia

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Njohja e më të mirës dhe forma e plotësimit të saj

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Administrimi i pasurive

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Llojet e pasurisë shtetërore

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Nga llojet e pasurisë shtetërore - Zekati

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Nga llojet e pasurisë shtetërore është el-fej-i

<![if !supportLists]>*   <![endif]>Padrejtësia e shfaqur nga prijësit dhe popullata

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Qeverisja islame

Qeverisja islame

Angazhimi me të drejtit (të dobishmit) Angazhimi i të favorshmit dhe më të favorshmit Te njerëzit shumë pak hasen si të unifikuar besnikëria dhe fuqia