Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437 View larger

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437

AL-SHI170041

New product

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437

More details

This product is no longer in stock

0,00 €

More info

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437 

 

Jahreplaner 2015 - 1436/1437 

 

Në këtë kalendarë janë të shënuar muajt sipas hixhërit dhe muajt gregorian kurse janë selektuar vetëm festat islame, kështu që ky kalendar mund të përdorët për gjithë botën

Ju e keni mundësin që ta porositëni ose edhe ta zbritni këtu:

 

Faqe

2 (Para dhe mbrapa) 

Faqja e parë është në gjuhën shqipe kurse e dyta (mbrapa) është në gjuhën gjermane. Sipas dëshirës ju mund ta përdori ose në gjuhën shqipe ose gjermane 

Për vitin

2015 - 1436/1437

Boton

SHOPISLAM, Schwäbisch Gmünd

Format

A3

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437

Kalendari i vitit 2015 - 1436/1437