Kurani i madhërishëm (format xhepi)

AL-Aii70002

New product

Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe nga Prof. Hasan I. Nahi.

More details

197 Items

11,00 €

More info

Kurani i madhërishëm

(format i vogël, xhepi).

Ky përkthim është vetëm në gjuhën shqipe pa tekst të gjuhës arabe.


Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof. Hasan I. Nahi
Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam
Këshilli botues: Dr. Ramiz Zekaj (Kryetar), Prof. dr. Shefik Osmani, Porf. as. dr. Arian Kadiu, Porf. dr. Hysni Myzyri, Esat Myftari, Bedri Telegrafi, Alban Kodra
Redaktorë: Prof. dr. Xhevat Lloshi
Recensentë: Dr. Ramiz Zekaj, Dr. Hajredin Hoxha
Korrektor: Remzi Zeqaj
Konsulentë teologjikë: Telat Sula, Alban Kodra, Altin Plumbi
Faqe: 921
Botimi i gjashtë, versioni shqip format xhepi: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam 2008
Shtypur në shtypshkronjën: "Mileniumi i ri" Tiranë
PËRMBAJTJA

Fjala e boutesit
Kurani i madhërishëm
Përmbajtja e temave sipas sureve
Suret dhe vargjet kur lexuesi i Kuranit duhet të bëjë sexhde
Shpjegimi i disa termave
Tabela e sureve
5
9
888
910
911
918

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kurani i madhërishëm (format xhepi)

Kurani i madhërishëm (format xhepi)

Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe nga Prof. Hasan I. Nahi.