Udhërrëfyes për edukimin e familjes View larger

Udhërrëfyes për edukimin e familjes

AL-Nun4511

New product

Ky libër ju ofron prindërve shtatëdhjetë e pesë vërejtje të llojllojshme dhe përmbledhëse të aspekteve të ndryshme dhe të rëndësishme të edukimit, gjithashtu është bërë një lloj röëditjeje së brendshme, që këto vërejtje të paraqesin kontribut modest ...

More details

This product is no longer in stock

7,48 €

More info

Udhërrëfyes për edukimin e fëmijëve

Titulli

Udhërrëfyes për edukimin e fëmijëve

Autori

Abdulkerrm Bekkar

Përktheu

Bekir Halimi

Botues

Sadat Shabani

Faqe

236

Viti

Shkup, 2007/1427

 

Shtëpia Botuese "NUN"

Formati

A5

 

Ky libër  ju ofron prindërve shtatëdhjetë e pesë vërejtje të llojllojshme dhe përmbledhëse të aspekteve të ndryshme dhe të rëndësishme të edukimit,  gjithashtu është bërë një lloj röëditjeje së brendshme, që këto vërejtje të paraqesin kontribut modest në ngritjen e nivelit të vetëdijes pedagogjike te muslimani bashkëkohor.

 

Përmbajtja:

·                                       Fëmijët tanë kanë nevojë për edukitaë tjetër nga ajo e jona

·                                       Ti pranojmë fëmijët ashtu sikurse janë

·                                       Prindi nuk është tagrambledhës e as nëna nuk ëshët shërbëtore

·                                       ...

·                                       Nuk do të ishte e saktë që të shfaqemi para fëmijëve si të pagabueshëm

·                                       Edukimi është shërbim e jo skllavërim

·                                       Njihe fëmijën me All-llahun

·                                       Mbil bazën e besimit në mendjen e fëmijës

·                                       ...

·                                       Bashkëpunimi dhe shpirti i ekipit (i grupit)

·                                       Disa rregulla shoqërore

·                                       ...

·                                       Drejtësia mes fëmijëve

·                                       Mes shpërblimit dhe dënimit

·                                       Luftimi i gënjeshtrës

·                         

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Udhërrëfyes për edukimin e familjes

Udhërrëfyes për edukimin e familjes

Ky libër ju ofron prindërve shtatëdhjetë e pesë vërejtje të llojllojshme dhe përmbledhëse të aspekteve të ndryshme dhe të rëndësishme të edukimit, gjithashtu është bërë një lloj röëditjeje së brendshme, që këto vërejtje të paraqesin kontribut modest ...