Vlera e dijes dhe dijetarëve View larger

Vlera e dijes dhe dijetarëve

AL-Or4609

New product

Nuk është e rastësishme që fjala e parë e zbritur nga Kur'ani të jetë "Lexo". Leximi është rruga që të çon në dije. Allahu i madhëruar është ai që mësoi njeriun të shkruaj me pendë, i mësoi atij atë që s'e dinte. Kjo mjafton për të vërtetuar qartë ...

More details

This product is no longer in stock

12,62 €

More info

Vlera e dijes dhe dijetarëve

Titulli

Vlera e dijes dhe dijetarëve

Autori

Ibën Kajjim el-Xheuzije

Përktheu nga Arabishtja

Mustava Albani

Lekturoi

Xhevat Maltezi

Botues

Shtëpia Botuese "Orient"

Faqe

306

Viti i Botimit

Shkup, 2011

 

Nuk është e rastësishme që fjala e parë e zbritur nga Kur'ani të jetë "Lexo". Leximi është rruga që të çon në dije. Allahu i madhëruar është ai që mësoi njeriun të shkruaj me pendë, i mësoi atij atë që s'e dinte. Kjo mjafton për të vërtetuar qartë vlerën dhe pozitën që ka dituria në këtë fe të pastër.

 

Përmbajtja:

 

·         Vlera e dijes dhe dijetarëve

·         Metodat e Ibn Kajjimit në veprat e tij

·         Metodat e marrjes së diturisë

·         Dëshmia e madhe

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Vlera e dijes dhe dijetarëve

Vlera e dijes dhe dijetarëve

Nuk është e rastësishme që fjala e parë e zbritur nga Kur'ani të jetë "Lexo". Leximi është rruga që të çon në dije. Allahu i madhëruar është ai që mësoi njeriun të shkruaj me pendë, i mësoi atij atë që s'e dinte. Kjo mjafton për të vërtetuar qartë ...