VETËM NJË MINUTË View larger

VETËM NJË MINUTË

AL-Fu10021

New product

Elmaz Fida

More details

This product is no longer in stock

13,55 €

More info

 VETËM NJË MINUTË 

Përzgjodhi dhe përktheu: Elmaz Fida

Redaktor: Sabaudin Jashari

Korrektor: Agim Abazi

Faqosja: Furkan Ism

Kopertina: Jusuf Saliu

Botues: Furkan

Faqe: 526

Pozitiviteti, kuraja, guximi, shpresa, motivimi, këmbëngulja dhe të tjera cilësi si këto ushqehen shumë këndshëm dhe hijshëm nga ky libër tregimesh motivuese, që ka në dorë lexuesi i nderuar.

Duke pasur parasysh se synimi kryesor i kësaj pakete tregimesh motivuese, pra këtij libri, është ai i lartpëmenduri, ky libër e shkarkon veten e tij nga barra e cilësive të një libri akademik. Pra në mbledhjen e këtyre tregimeve motivuese, është vërejtur morali i tyre më shumë se referenca e tyre, apo vërtetësia e zinxhirit të transmetimit të tyre.

Përmbajtja:

PARATHËNIE 7

MËSUESJA DHE NXËNËSI I SAJ, TEDI STODDARD 9

TREGTARI I QUMËSHTIT DHE MAJMUNI 13

I ZHYTUR NË HALLE, SI T'IA BEJ? 14

DY GOMARËT DHE BUJKU 15

DAUTI [ALEJHIS-SELAM] DHE GRUAJA NË HALL 16

PËRSE 0 ZOt?! 18

KYÇI DHE ÇELËSI 20

DASHI DHE GJELI 23

GOMARI DHE KAROTA 25

FILOZOFI DHE INXHINIERI 26

BRETKOSA, UJI I NXEHTË DHE ARTI I QEVERISJES 27

SEKRETI I LUMTURISË 30

TIGANI I GJYSHES 32

DRUVARI QË FAJESONTE ADEMIN [ALEJHIS-SELAM] 33

DY KUAJT 35

KUR ZGJEDH HARAMIN 37

JEHONA 39

QË EDHE TË TJERËT TË JETOJNË 41

BËHU LIQEN, JO GOTË 43

BËHU TI NDRYSHIMI QË DËSHIRON TË SHOHËSH TEK TË TJERËT! 45

PERANDORI KINEZ DHE SHKËMBI NE RRUGË 46

MILINGONA PUNËTORE DHE KAFSHËT 48

SHERRI MES NGJYRAVE 50

MBAJE NJË DERË TË HAPUR ME ZOTIN 53

PËLLUMBI SYÇELË 54

KUR PRIVIMI TË BËN MINISTËR 56

KJO LOGJIKË MË BËRI BIZNESMEN 58

BRENDA ÇDO BALTE, GJENDET NJË THESAR 59

SILLU SI TË DUASH, Ç'TË BËSH DO TË GJESHI 61

SHPËRBLIMI I NJERËZVE TË MIRË 63

KUNDËRSHTARI KENIAN DHE Al SPANJOLL 65

etj...

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

VETËM NJË MINUTË

VETËM NJË MINUTË

Elmaz Fida