Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj View larger

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj

AL-Klu20002

New product

Duke patur parasysh gjendjen aktuale që po mbre­të­ron në radhët e muslimanëve, problemet e tyre familjare si dhe numrin e madh të shkurorëzimeve, me ndihmën e Allahut të Lartësuar e botuam, duke shpre­su­ar që sado pak do të kontribojë në ringja­lljen...

More details

6 Items

4,21 €

More info

Titulli: Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj

Autori: Ibrahim ibën Salih el-Mahmud

Formati: A5

Numri i faqeve: 98

 

 

Duke patur parasysh gjendjen aktuale po mbre­të­ron radhët e muslimanëve, problemet e tyre familjare si dhe numrin e madh shkurorëzimeve, me ndihmën e Allahut Lartësuar e botuam, duke shpre­su­ar sado pak do kontribojë ringja­lljen e vetëdijes tek popullata shqiptare. Lusim Allahun, subhanehu ve teala, na i begatojë martesat tona, na bën dobishëm dhe sjellshëm për familjet tona! Lusim Allahun që të na forcojë këmbët në Islam dhe sinqeritet, dhe të na bëjë që me kë­mbë­ngu­lje të mundohemi ta pasojmë Pejgamberin tonë fisnik, salallahu alejhi ve selem, në çdo vepër të tij.

Autori në mënyrë të mrekullueshme në këtë libër sqaron të drejtat e gruas, të bashkëshortëve në përgjithësi, përmend shkaqet e problemeve në martesë, si dhe këshilla tjera për një jetë të lumtur bashkëshortore.

Ky libër është ndër më të shiturat ndër librat fetarë në trevat shqiptare, andaj ka përjetuar edhe botimin e tretë.

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj

Duke patur parasysh gjendjen aktuale që po mbre­të­ron në radhët e muslimanëve, problemet e tyre familjare si dhe numrin e madh të shkurorëzimeve, me ndihmën e Allahut të Lartësuar e botuam, duke shpre­su­ar që sado pak do të kontribojë në ringja­lljen...