Kopshti i fëmijëve muslimanë View larger

Kopshti i fëmijëve muslimanë

AL-Klu20010

New product

Kjo enciklopedi përfshirë rrëfime nga Kruani Fisnik, urtësi dhe mësime me metodë të lehtë që i pështat lexuesit leximin e vazhdueshëm, ia shton diturinë, njohjen dhe mençurinë.

More details

This product is no longer in stock

7,94 €

More info

Kopshti i fëmijëve musliman

Autor:

Jasir Selame

Titulli i librit:

Kopshti i fëmijëve musliman

Redaktor:

Ali Shaban Tanusha

Viti i botimit:

2006

Botues:

Arben Idrizi

Faqe:

267

Boton:

Shoqata Qytetare "Klubi Studentor" Shkup

 

Kjo enciklopedi përfshirë rrëfime nga Kruani Fisnik, urtësi dhe mësime me metodë të lehtë që i pështat lexuesit leximin e vazhdueshëm, ia shton diturinë, njohjen dhe mençurinë.

 

Përmbajtja:                                       

1.      Lindja e Pejgamberit a.s.

2.      Deveja e Salihut alejhi selam

3.      Gjarpëri i Musait alejhi selam

4.      Insektete dhe bretkkosat

5.      Viçi i Beni Israilëve

6.      Lopa e Beni Israilëve

7.      Hud'hudi (pupëza) i Sulmanit alejhi selam

8.      Gomari i Uzejrit alejhi selam

9.      Qeni i As'habu Kehfit (banorët e shpellës)

10.  Elefanti dhe shpezët Ebabil tufë-tufë

11.  Sorra e zezë (korbi i zi)

12.  Ademi alejhi selam

13.  Nuhu alejhi selam

14.  Hudi alejhi selam

15.  Salihu alejhi selam

16.  Ibrahimi alejhi selam

17.  Luti alejhi selam

18.  Shuajbi alejhi selam

19.  Islmaili alejhi selam

20.  Jusufi alejhi selam

21.  Junusi alejhi selam

22.  Musai alejhi selam

23.  Davudi alejhi selam

24.  Sulejmani alejhi selam

25.  Jahja alejhi selam

26. 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kopshti i fëmijëve muslimanë

Kopshti i fëmijëve muslimanë

Kjo enciklopedi përfshirë rrëfime nga Kruani Fisnik, urtësi dhe mësime me metodë të lehtë që i pështat lexuesit leximin e vazhdueshëm, ia shton diturinë, njohjen dhe mençurinë.