Oaza e besimit View larger

Oaza e besimit

AL-Klu20018

New product

Ky libër është një përmbledhje e disa veprave të dijetarit të njohur të botës islame, Ibn Kajjim el Xheuzi. Autori i këtij libri Ibn Kajjim, po ashtu edhe përmbledhësi i tij Sulejman El Eshkar janë të njohur për njohuritë e thella në fushën e besimit...

More details

This product is no longer in stock

18,22 €

More info

Oaza e besimit

Autor:

Ibën Kajim el-Xhevzi 

Titulli i librit:

Oaza e besimit   

Përktheu:

Behxhet Jashari 

Redaktor:

Abdyl Fuga 

Botues:

Shtëpia Botuese Klubi Studentor

Faqe:

347

 

  
Ky libër është një përmbledhje e disa veprave dijetarit njohur botës islame, Ibn Kajjim el Xheuzi. Autori i këtij libri Ibn Kajjim, po ashtu edhe përmbledhësi i tij Sulejman El Eshkar janë njohur për njohuritë e thella fushën e besimit dhe akides
Ky libër është një paraqitje e konceptit saktë besimit islam, besimin Allahun e Lartmadhëruar dhe njëshmërinë e tij
Është detyrë e secilit nga ne ta ketë këtë libër dhe ta studijojë dhe nxjerrë mësimet e domosdoshme për jetën e tij
Vlera e madhe e këtij libri, është se mënyrë shumë lehtë dhe shumë kuptueshme, shpie botën e besimit islam. bën freskohesh oazat e tij

 

Përmbajta:

 

·         Definicioni dhe parime mbi Imanin (Besimin)

·         ...

·         Themelet e Imanint (Besimit)

·         ...

·         Teuhid

·         ...

·         Shkenca për Teuhidin është shkenca më e ndershme

·         ...

·         Teuhidi pastron zemrën dhe shpirtin

·         ...

·         Fjala e Teuhidit

·         ...

·         Qëllimi i ekzistimit të njeriut është që të adhurojë Allahun

·         ...

·         Ai që dëshiron fat të përjetshëm le t'i përmbahet adhurimit

·         ...

·         Cila ëshët e kundërta e teuhidit

·         ...

·        

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Oaza e besimit

Oaza e besimit

Ky libër është një përmbledhje e disa veprave të dijetarit të njohur të botës islame, Ibn Kajjim el Xheuzi. Autori i këtij libri Ibn Kajjim, po ashtu edhe përmbledhësi i tij Sulejman El Eshkar janë të njohur për njohuritë e thella në fushën e besimit...