DITURIA View larger

DITURIA

AL-Klu20031

New product

Autor: Shejh Iben Baz

More details

2 Items

Warning: Last items in stock!

3,74 €

More info

DITURIA

Autor: Shejh Iben Baz

Perktheu dhe Lejla Shala pershtati në shqip:

Recenzent: Abdyl Fuga

Redaktor gjuhësor: Ermal Bega

Përgatitja Besnik Hamiti

Botuesi: Shoqata Islame

AL Nour DRITA

Përmbajtja:

Përmbajtja: 3

Fjala e botuesit 5

Hyrja 7

Dituria për Islarnin - më e mira prej shkencave 9
Allahu i ka nderuar dhe lartësuar dijetarëve.... 12

Pejgamberët - liderët e dijetarëve 16

Virtytet dhe vlerat e diturisë 70

Veprimi sipas diturisë së fituar 26
Dituria për librin e Allahut dhe Sunnetin e

Pejgamberit 31

Ndjekja e rrugës së dijetarëve 35

Dijetari duhet të jetë shembull 40
Çdo shkencë e studiuar adhurim ndaj Allahut 44

Shtojcë 48

Cilësitë e shkëlgyera të dijetarëve. 48Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

DITURIA

DITURIA

Autor: Shejh Iben Baz