KËNAQËSIA  BASHKSHORTORE View larger

KËNAQËSIA BASHKSHORTORE

AL-Klu20038

New product

Autor: Nasiruddin Albani Istanbuli Vedad Lut

More details

5 Items

4,21 €

More info

 

NASIRUDDIN ALBANI
ISTANBULI
VEDAD LUT


KËNAQËSIA

BASHKSHORTORE

  

Titulli i librit:

"Çfarë keni dashur të dini e që nuk keni
mundur të pyesni për jetën rnartesore në
isiam"

Autor:
Nasiruddin Albani
Istanbuli
Vedad Lut

Recensent:
Jusuf Hajrullahu

Lektor:
Lejla Shala

P&gatitja kompjuterike:
Besnik HamitiPërmbajtja:

Jeta seksuale 8
MARRËDHËNIET INTIME NË KURAN DHE NË

SUNNET 11
Dispozitatlidhur me martesen dhe me marrëdhëniet

intime 20

Bontoni me rastin e nates se pare te marteses 20
Vendosja e dores ne koken e bashkeshortes dhe

leximi i duasë 21

Falja e namazit të përbashkët te bashkeshorteve 22
Çlare duhet te thone bashkeshortet gjate

marredhenieve intime? 23

Si duhet bashkeshorti t'i afrohet gruas se tij? 23
Ndalimi i marredhenieve seksuale ne vrimen anale

Marrja e avdesit ne mes dy marrëdhënieve seksuale

Larja është me e vlefshme 29

Larja e perbashket e bashkeshorteve 29
Marrja e avdesit nga ana e njeriut xhunub para fjetjes

Dispozitat lidhur me këtë avdes 32
Tejemumi te personi xhunub e zevendeson avdesin

Larja para gjumit eshte me e mire 33
Ndahmi i marredhenieve seksuale me gruan gjate

menstruacioneve 34
Kefareti për personin që ka marredhenie intime me

gruan gjatë menstruacioneve 36 

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

KËNAQËSIA  BASHKSHORTORE

KËNAQËSIA BASHKSHORTORE

Autor: Nasiruddin Albani Istanbuli Vedad Lut