Pse Islami është zgjedhja e vetme? View larger

Pse Islami është zgjedhja e vetme?

AL-Klu20047

New product

Pse Islami është zgjedhja e vetme?

More details

This product is no longer in stock

7,48 €

More info

Pse Islami është zgjedhja ime e vetme?

 

Autor: Muhammeed Haneef Shahid

Përktheu nga Anglishtja: Jeta Sulejmani

 Boton: Klubi Studentor 

 

Përmbajtja: 

Ardhja e Pejgamberit Muhammed dhe si një hebre e pranoi Islamin 15

SHËNIMET E BOTUESVE 16

PARATHËNIE 19

HYRJE 26

KAPITULLII PARË 39

Unë jetoj për Islamin - shpëtuesin 40

 

Pas besimit në njëshmërinë absolute të All-llahut, të Dërguarit të tij Muhammedit Islami u bë shembull i drejtimit dhe sjelljes sime 41

(Al Haj) Abdullah Fadhil VVilliamson 41

Vetëm Islami mund ti sjell botës paqe 42

C.E. Abdullah Archibald W. Hmilton 42

Islami është dritë 43

  1. G.H. Abdur-rahman 43

Islami është kërkimi shpirtëror i pjesës intelektuale të njerëzimit 43

Abu Bakr Beaumont- Benjamin 44

Në Kur'an ka një drejtim të qartë për secilin është logjikajo misticizmi 45

Ahmad A. Allan 46

Pejgamberi ideal 46

  1. Arifeen Ashman 46

Vite më radhë zemra dhe mendja ime kanë qenë musliman 47

Arthur C. Hammond, Mombasa 47

Besoj në pesë kushtet e Islamit 48

Mënyra e vetme për paqe në botën qëndron në fenë e vërtëtë të Muhammedit [sal-lall-

llahu alejhi ve sel-lem] 49

T.U. Daniell (Ghent, Belgium) 49

Fisnikëria e gjuhës në Kuranin madhështor më impresionoi mua 50

Daud Couan (Dundee, Scotland) 50

Kurani pa dyshim është zbuluar nga All-llahu 51

David (Omar) Nicholson 51

Bekimi më i dëshiruar në botë është të jesh musliman 51

Earnest J. Bromley (Portesa, Ports Mouth) 52

Jam i lodhur nga një religjion i cili bazohet në legjenda dhe përralla 52

Islami është bashkim 53

Ernest T.W. Blackmore 53

Lutjet islame janë të thjeshta dhe madhështore 54

G. Fitzgerald Lee 54

Islami mund ti zgjidhë vështirësitë në botë 55

  1. H.F. (South Sea Hants) 55

Islami është religjion i pastër dhe me kuptim të shëndoshë 55

Geo T. Tyler 56

Islami ka fuqi të mrekullueshme 57

  1. P. Flisher Ahmad 57

Islami është besim ideal, natyror dhe besim i vetëm real 57

Pejgamberi Muhammed i dhuroj botës të vërtetën shoqërore e cila nuk ndeshet me

shkencës 58

Harry E. Heinkel 59

Tërë kënaqësia që kam gjetur është paqja, mësimi dhe praktikimi i Islamit 60

Henry Sandbach, Mold Flint Wales 60

I gjeta dy të vërteta që po i kërkoja - paqen dhe bekimin 61

Henry Schwerdt 61

Kurani është fjala e Zotit 62

Baza e Islamit është rruga e drejtë dhe logjike 63

Captain Jalaludin Davidson 63

Islami është besimi i vërtetë 64

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pse Islami është zgjedhja e vetme?

Pse Islami është zgjedhja e vetme?

Pse Islami është zgjedhja e vetme?