RRUGA PA KTHIM View larger

RRUGA PA KTHIM

AL-Ga4150006

New product

Dr. Aid ibën Abdullah el-Karni

More details

5 Items

14,02 €

More info

RRUGA PA KTHIM

Autori: Dr. Aid ibën Abdullah el-Karni

Përktheu nga gjuha arabe: Gazmend Terziqi

Lektor: Sylejman Selimi

Redaktor: Agron Terziqi

Redaktura gjuhësore: Zekerija Abdullahu

 Faqe: 200

PËRMBAJTJA

MOMENTI I FUNDIT 5

MOMENTET E FUNDIT TË JETËS SË MEKATARIT 17

VDEKJA ESHTË KËSHILLTAR I MJAFTUESHËM 27

KUR TË LËSHOJNË NË VARR 37

VIZITA E VARREZAVE 45

DISPOZITAT E SHERIATIT QË E TRAJTOJNË, VDEKJEN DHE

CEREMONITË QEPRAKTIKOHEN PAS KËSAJ 55

A I LEJOHET NJERIUT TA DËSHIROJE VDEKJEN 59

VAJTIMI DHE TË QARËT PËR TË VDEKURIN 87

DITËN KUR DO TË NGRIHEN NGA VARRET 101

NDËRSA DO TË VINI TE NE NJE NGA NJE 107

VUAJTJA MADHE 115

RRUGA E GJELBËR 131

KERKUESIT E XHENETIT 141

E SYNOJMË XHENETIN 151

SHTËPIA E PERJETESISË 157

SHTËPIA E QËNDRIMIT TË PËRHERSHËM 181

ZJARRI I XHEHENEMIT 187

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

RRUGA PA KTHIM

RRUGA PA KTHIM

Dr. Aid ibën Abdullah el-Karni