Çliro në veten tënde Mbretëreshën e SHEBAS! View larger

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e SHEBAS!

AL-Li19008

New product

Autor: Heba Alsharee

More details

1 Item

Warning: Last items in stock!

5,61 €

More info

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e SHEBAS!

Autor: Heba Alsharee

Procedura dhe protokolle që të udhëheqin për një jetë më të mirë.


Titulli i origjinalitRelease Your Inner Queen Of Sheba!

Procedure And Protocols To Lead Your Best Life

 Botues: LIB-ART

Botimi i parë

Përkthimi dhe redaktimi gjuhësor (Lektura): Roald Hysa

Recensent Fetar dhe këshilltar i botimit: Lulzim Susuri

Kopertinat: QESH - Driton Xhezairi

Faqosja: Gazmend Gjota

Faqe: 163 

Di mundet të jesh një mbretëreshë pa mbështetësit e tu?

-Familjes time dhe veçanërisht mbretit tim-

Përmbajtja:

Nëse ju do të ishit një mbretëreshë, kush do të doje të ishe? 7

Kush është mbretëresha e Shebas dhe çfarë ka të bëjë ajo me mua?

Një paralajmëruese 13

PJESA E PARË 15

1. A mund të ngrihet në këmbë ju lutem mbretëresha e vërtetë e

Shebas? 17

2. Mënyra e të vepruarit e mbretëreshës 22

3. Qstësi! Mbretëresha po mendohet! 31

4. Këndvështrimi i Mbretëreshës 39

Mbretëresha e bukur

Gruaja që do të jetë mbretëreshë 53

Kurorëzimi 60

PJESA E DYTË 65

  1. Kujdes kurorën 67

  2. Mbretëresha më pas 72

  3. A mos është Gruaja e Mrekullueshme që pretendon të bëhet

mbretëresha e Shebas? 78

Mbretëresha në lulëzim 84

12, "Epo, a nukje ti një mbretëreshë e shkathë& 9

13. Goooolll! Mbretëresha e Shebas shënon! 97

14. Duke e ngritur Jart atë 103

PJESA E TRETË 111

15. Është gjë e mirë të jesh mbretëreshë 114

16. Pëshpëritësi i Mbretëreshës 119

17. Kjo mbretëreshë udhëton me pak bagazhe 129

18. Mbretëresha "jeta ime është reldamë këpucësh" 136

19. Sipas masës... t'i shkojë për shtat një mbretëreshe 142

20. Kohë pas kohe 148

Le të hamë tortën e lamtumirës 162 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e SHEBAS!

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e SHEBAS!

Autor: Heba Alsharee