Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë View larger

Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

AL-Nun4505

New product

Një komplet i librave për pejgamberët e Allahu në 20 pjesë.

More details

12 Items

18,69 €

More info

Autor:

Semih Atif ez-Zejn

Titulli i librit:

Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

Pëktheu nga arabishtja:

Sabahudin Fetahu

Viti i botimit:

Shkup, 2008/1429

Botues:

Sedat Shabani

Faqe:

Komplet 20 Libra

Formati:

A5

 

 

 

Librat.

 1. Ademin a.s.

 2. Nuhi a.s.

 3. Hudi a.s.

 4. Salihi a.s.

 5. Ibrahimi a.s.

 6. Luti a.s.

 7. Is'haki dhe Ja'kubi a.s.

 8. Ismaili a.s.

 9. Jusufi a.s.

 10. Ejub a.s.

 11. Shuajbi a.s.

 12. Musai a.s.

 13. Musai dhe Haruni a.s.

 14. Musai dhe Hidri a.s.

 15. Davudi a.s.

 16. Sulejmani a.s.

 17. Junusi a.s.

 18. Zekerijai dhe Jahjai a.s.

 19. Isai a.s.

 20. Muhamedi a.s.v.s

 

  

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

Një komplet i librave për pejgamberët e Allahu në 20 pjesë.