Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit View larger

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Al-Fon10009

New product

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë

More details

This product is no longer in stock

0,00 €

More info

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë.
Shumica e tyre janë përplot me shpjegime teorike, me supozime të mjegulluara dhe me parashikime të dyshimta.
Në vërshtrim të parë edhe ky libër nuk është diçka tjetër, por në bazë të temës që e shtjellon është i pakrahasuar me librat tjerë.

Autor: Doc. Dr. Shefik Kurdiq

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Kultura e sjelljes ndaj fëmijëve, prindërve dhe farefisit

Janë të rralla ato libra që japin përgjigje konkrete në pyetje të shumta dhe që kontribojnë në lehtësimin e jetës së njeriut në këtë botë