PYETE HOXHËN - Pyetje dhe përgjigje për çështje islame View larger

PYETE HOXHËN - Pyetje dhe përgjigje për çështje islame

AL-Fu10029

New product

Autor: Mr. Bashkim ALIU

More details

7 Items

6,07 €

More info

 

Mr. Bashkim ALIU


PYETE HOXHËN 

Pyetje dhe përgjigje për çështje islame


Autor:
Mr. Bashkim ALIU

Recensentë:
Hasan BAFTIJARI

Lektor:
Agim ABAZI

Faqosja:
Furkan ISM

Kopertina: Jusuf SALIU

Botues:
Furkan

Faqe: 248

PARATHËNIE

I tërë falënderimi i sinqertë i takon vetëm All-llahut, paqja dhe shpëtimi i All-llahut qofshin për pejgamberin e fundit, Muhammedin [sal-lall-llah? alejhi ve sel-lem], familjen dhe shokët e tij dhe të gjithë ata që e ndjekin atë me sincieritet dhe korrektësi deri në Ditën e Gjykimit.

Të nderuar lexues, është nder dhe kënaqësi për mua që para jush ta prezantoj librin e dytë me pyetje dhe përgjigje, të cilin e kam titulluar "Pyete Hoxhën" sipas rubrikës së pyetjeve në Radion Islame e cila e mban të njëjtin emër. Ky libër lindi nga pyetjet e shumta të cilat më janë parashtruar nga auditoriumi përmes rubrikës Pyete Hoxhën" në Radio. Islame dhe përmes rubrikës "Pyetje dhe Përgjigje" në revistën "Vepra". Nevoja për libra të këtillë pa dyshim është e madhe, sepse problemet e njerëzve janë të shumta dhe pyetjet të cilat parashtrohen po ashtu janë të shumta, prandaj është e nevojshme që mos të jepen përgjigjet vetëm gojarisht, por edhe të botohen që të mund të kenë prej tyre dobi një numër sa më i madh i lexuesve dhe të mbeten në dobi të disa gjeneratave.

Mendoj se deri diku kam arritur që t'u përgjigjem drejt pyetjeve të parashtruara, por nëse kam gabuar, e besoj se po, sepse jam njeri, kërkoj falje prej All-llahut dhe ndjesë prej lexuesve të respektuar. Mirëpo, me ndihmën e ndihmën e All-Ilahut do të vazhdoj që të ofroj para lexuesit libra ku përmblidhen pyetje të ndryshme -të cilat më janë parashtruar. Për të qenë dobia edhe më e madhe dhe stili i. ....Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

PYETE HOXHËN - Pyetje dhe përgjigje për çështje islame

PYETE HOXHËN - Pyetje dhe përgjigje për çështje islame

Autor: Mr. Bashkim ALIU