VETJA...  DHE SIMOTRAT E SAJ View larger

VETJA... DHE SIMOTRAT E SAJ

AL-Fu10048

New product

Autor: Selman AUDE

More details

4 Items

11,68 €

More info

Selman AUDE


VETJA...

DHE SIMOTRAT E SAJ

 

Udhëtim në brendësinë e vetes

Furkan
2014Autor:
Selman AUDE

Përktheu nga arabishtja:
Elmaz FIDA

Redaktor:
Sabaudin JASHARI

Korrektor: Agim ABAZI

Faqosja:
Furkan ISM

Kopertina: Jusuf SALIU

Botues: Furkan

Faqe: 379

 

Përmbajtja:

Vetja... dhe simotrat e saj 5

Hap sëndukun! 8

Historia e Hakimit 10

Kush jam unë? 12

Emër kumbues 16

Shejh, profesor, doktor 18

Unë poeti 21

Shkrimtari im i preferuar 23

Arritje të pazakonta 26

E dua veten time 29

Unë jam adap për atë punë 31

Imazhi im në pasqyrë 34

Aktrim perfekt 36

Diktator 42

Dramë në xhami 46

Njeriu pikësëpari 50

Autokritika 55

Politikan me nam 58

Të famshëm por 66

Unë edhe ti 87

Unë edhe ne 93

Si ta harroj të shkuarën? 99

Historia ime e pashkruar 110

Kur të largohem 114

I talentuar 138

Imagjino 151

Rreze frymëzimi 168

Unë kam një ëndërr (I have a dream) 175

Sekreti 182

A ke dashuruar ndonjëherë? 186

Djersa e ballit!208

Terapia me domethënie 229

Respekto veten! 233

Mprehtësi 243

Çmimi i lirisë 249

Qetësia e detit! 253

Historia ime me lumturinë! 260

Kamera e fshehtë 281

Eksperimenti i heshtjes 287

Sa për sy e faqe 291

Unë kam, unë ekzistoj 300

Të shesësh iluzionin 309

Dyshime gjithë jetën 322

Vëllai im është xheloz 327

Përse ke frikë? 331

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

VETJA...  DHE SIMOTRAT E SAJ

VETJA... DHE SIMOTRAT E SAJ

Autor: Selman AUDE