Islami dhe mjekësia për jetë të shëndoshë View larger

Islami dhe mjekësia për jetë të shëndoshë

AL-Or4598

New product

Ushqimi në këtë shekull - Pro dhe kundër Sheqeri Kripa A ka rrezik nga konsumimi i pamjaftueshë i krips? Yndyrërat e kafshëve

More details

10 Items

7,94 €

More info

Islami dhe mjekësia për jetë të shëndoshë

Autor:

Dr. Hasan Shemsi Basha

Titulli i librit:

Islami dhe mjekësia për jetë shëndoshë

Përkthyes:

Muhamed Bajrami

Lekturoi:

Besnik Hamiti

Botues:

Orienti

Faqe:

235

 

 Përmbajtja:

·         Ushqimi këtë shekull - Pro dhe kundër

·         Sheqeri

·         Kripa

·         A ka rrezik nga konsumimi i pamjaftueshë i krips?

·         Yndyrërat e kafshëve...

·         Helmet shoqërore

·         Disa kokrra hurma mëngjes

·         Filloje ditën me një lugë mjaltë

·         Faktet rreth qimnonit zi ( Habetu seuda - Nigella sativa)...

·         Dobit e çajti dhe kafes

·         Konsumimi i tepërt i kafes dhe çajit

·         Vaji i peshkut dhe tensioni i larët i gjakut

·         Kafeja dhe shtatzënia...

·         Nëse konsumon mollë nuk duhet mjeku

·         Karrota - dy herë ditë...

·         Mos ha derisa nuk uritesh, e kur hashë, mos u ngop

·         Këshilla për ushqyerit...

·         Këshilla për njerëzit e trashë

·         A e di nivelin e kolesterinës gjakun tënd?...

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Islami dhe mjekësia për jetë të shëndoshë

Islami dhe mjekësia për jetë të shëndoshë

Ushqimi në këtë shekull - Pro dhe kundër Sheqeri Kripa A ka rrezik nga konsumimi i pamjaftueshë i krips? Yndyrërat e kafshëve