Mjekësia e të dërguarit Muhammed a.s. View larger

Mjekësia e të dërguarit Muhammed a.s.

AL-Fu10013

New product

Njohja me mjkësinë islame ... Përdorimi i ilaçeve natyrore ... Mjekësia natyrore dhe shpirtërore (Hyjnore)

More details

This product is no longer in stock

23,36 €

More info

Mjekësia e të Dërguarit Muhammed a.s.

Autor:

 Ibn Kajjim El-Xhevzije

Titulli i librit:

Mjekësia e Dërguarit Muhammed a.s. 

Përkthyes:

Prim.Dr.Med.Sci. Ali F. Iljazi

Redaktor:

Prof. Agim Jaka

Botues:

Furkan

Faqe:

562

 

 

Përmbajta:

 

·         Njohja me mjkësinë islame

·         ...

·         Përdorimi i ilaçeve natyrore

·         ...

·         Mjekësia natyrore dhe shpirtërore (Hyjnore)

·         ...

·         Llojet e shërimit natyror

·         ...

·         Rregullimi i perstaltikës (i punës zorrëve)

·         ...

·         Shërimi i murtajës (Pesta)

·         ...

·         Shërimi duke pirë mjaltë, kauterizim dhe lëshuarja (derdhja) e gjakut duke prerë lëkurën

·         ...

·         Shërimi i epilepsisë

·         ...

·         Shërimi i ishiasit pezmatimi i Vervus Ischiadicus

·         Pezmatimi i fytit

·        

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Mjekësia e të dërguarit Muhammed a.s.

Mjekësia e të dërguarit Muhammed a.s.

Njohja me mjkësinë islame ... Përdorimi i ilaçeve natyrore ... Mjekësia natyrore dhe shpirtërore (Hyjnore)