Tefsiri i ibën Kethirit 8 View larger

Tefsiri i ibën Kethirit 8

Al-Fon10004

New product

Janë përfshirë suret vijuese: nga Saf deri Nas

More details

This product is no longer in stock

28,97 €

More info

Imam Ibn Kajjimi, dijetarë i dalluar, I njohur me thellimin e tij nö horizontete e göra tö shkencave islame, me shkoqitjen dhe eksopozimin e argumenteve, me njohjen e gjithmbrarschme të Sunnetit dhe Kuranit dhe orientimin në ate që njerëzit kanë njevojë


Titulli: Tefsiri i Ibn Kethirit pjesa e tetë 
Autor: Imam Ismail ibn Omer ibn Kethir 
Përktheu: Mr. Bashkim Aliu 
Redaktorë profesionalë: Mr. Mahir Hasani, Mr. Ajni Sinani 
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi 
Korrektor: Nuridin Ahmeti 
Formati: B5 
Faqe: 607 


Janë përfshirë suret vijuese: nga Saf deri Nas.

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Tefsiri i ibën Kethirit 8

Tefsiri i ibën Kethirit 8

Janë përfshirë suret vijuese: nga Saf deri Nas