Libri i teuhidit View larger

Libri i teuhidit

AL-Nu4512

New product

Është një libër tejet madhështor. Të gjithë dijetarët e Teuhidit janë në ujdi se nuk është shkruar në Islam ndonjë libër si ky. Është i veçant dhe i rrallë në këtë lëmi si për nga rëndësia po ashtu është për nga stili i përpilimit. Autori u bën një ...

More details

This product is no longer in stock

5,61 €

More info

Libri i teuhiditI

Titulli

Libri i teuhidit

Autori

Muhamed Ibën Abdul Uehab

Përktheu nga arabishtja

Azem Bardhoshi

Redaktor profesional 

Omer Berisha

Boton

Shtëpia Botuese "NUN"

Faqe

158

Viti i Botimit

1431/2010, Shkup

        

Është një libër tejet madhështor. Të gjithë dijetarët e Teuhidit janë në ujdi se nuk është shkruar në Islam ndonjë libër si ky. Është i veçant dhe i rrallë në këtë lëmi si për nga rëndësia po ashtu është për nga stili i përpilimit. Autori u bën një qasje shkencore, të argumentuar deri në hollësitë më të vogla, çështjeve që kanë të bëjnë me njëshmërin e Allahut në adhurim, gjëratë që çrrënjosin Teuhidin apo e dobësojnë atë, prandaj nevoja e nxënësve të dijes për këtë libër është e madhe.

Salih ibën Abdulaziz

 

Ky libër është i ndarë në 67 tema të ndryshme, ku secila tema në vete ka edhe bobitë e saja që në këtë libër shumë mirë prezentohen.

 

PËRMBAJTJA:

·        Tema 1: Thënia e Allahut:" Xhindët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të më adhurojnë."

·         Tema 2: Vlera e teuhidit në gjynahet që fshin realizimi i tijë në jetë

·        Tema 3: Kush realizon teuhidin, futet në Xhenet pa dhënë llogari

·        ...

·        Tema 17: Ndërmjetësimi te Zoti

·        ...

·        Tema 23: Argumentet se nga ky umet do të ketë njerë që do t

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Libri i teuhidit

Libri i teuhidit

Është një libër tejet madhështor. Të gjithë dijetarët e Teuhidit janë në ujdi se nuk është shkruar në Islam ndonjë libër si ky. Është i veçant dhe i rrallë në këtë lëmi si për nga rëndësia po ashtu është për nga stili i përpilimit. Autori u bën një ...